Frich’s seminar “Rein på menyen”
Bli med til Hjerkinn og møt de beste fagfolkene på rein og mathistorie. Vi tilbyr fine foredrag, turer ut i naturen og god mat basert på rein.
Program
Fredag kl, 18.30: Villreinens historie, Reinen i dag og Reinens framtid
Olav Strand, NINA og Reidar Andersen, Vitenskapsmuseet i Trondheim
Lørdag kl 10.00: Rein – for fjellfolk og gjester. Hjerkinnhus – 45 min
Annechen Bahr Bugge, Oslo Met – Kulinarisk matarv gir verdiskaping
Lørdag kl 11.00: Utflukt - Arkeologiske funn av rein på Vesle Hjerkinn
Marianne Vedeler, kulturhistorisk Museum og Kristin G. Brenna,
Villreinsenteret er guider
Lørdag kl 17.30: Stein P Aasheim – Fjellene har meg nå
Lørdag kl. 19.00 festmåltid på Frich ́s Hjerkinnhus
Søndag kl 09.30: Rein som nasjonaldyr? Per Jordhøy
Søndag kl. 11.00 – Vi tilbyr kun guidet tur til Viewpoint.
Man kan også gå dit på egenhånd eller man kan bestille
moskussafari, men dette inngår ikke i programmet.
Alle måltider på hele samlingen har smak av Rein.
Påmelding uten overnatting / kjøp av enkeltforedrag er også mulig.
Priser: kr. 2690,- ved overnatting på Frich ́s Hjerkinnhus og kr. 2870,-
ved overnatting på Kongsvold Fjeldstue. Dette inkluderer to overnattinger, festmiddag og alle foredrag.
Påmelding innen 1. september for å få garantert rom og for å få denne
pakkeprisen.
Etter 1. september vil prisene gå opp til kr. 2990,- på Frich ́s Hjerkinnhus og kr. 3170,- Kongsvold Fjeldstue.